Jumaat, 5 September 2014

Ayam Batang Kaki Pama Sitam Ganu Untuk Dijual!

Salam kepada peminat ayam sabung khususnya peminat ayam batang kaki. A.S.M ada seekor Ayam Batang Kaki Pama Sitam Ganu Untuk Dijual!. ayam ni ayam muda umur lebih kurang lapan bulan. ayam ni boleh  bawak masuk game.


SOLD
Harga RM 400


Ayam Batang Kaki Pama Sitam Ganu Untuk Dijual! ni jenis 3 D . gaya mainnya ada lock body dan serong. kalu nak puas hati boleh tengok video kat bawah . nak cerita lebih 2 pun takut silap so tengok la sendiri.

video
pama sitam ganu vs anak bauk


video
pama sitam ganu vs sawaa 


jadi  kalu sesia pa yang berminat untuk memiliki Ayam Batang Kaki Pama Sitam Ganu Untuk Dijual! ini boleh tengok video dan gambar dia betul 2 and boleh contact aku 0174145600 untuk maklumat lanjut.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan