Khamis, 13 Ogos 2015

Aseel Ori...ASM

Induk Aseel Ori
Reban ASM
2015

Assalamualaikum,..Kali nie aku nak share dan mintak nasihat pasai baka Aseel nie. 1 lagi, ayam nie ada sikit masalah iaitu telur kurang menjadi. Kalau ikut tuan dia, kalau bertelur dan mengeram pun jarang menetas...So, mintak pandangan dan nasihat dari saudara sekalian.

Induk terbaru ayam batang kaki ASM.
Induk baka Aseel ini diperolehi dari seorang kawan.

Saudara semua cuba tengok.
Induk ini betul2...ori ka?

Kalau saya check dalam google rupa dia ni ori la...

Sisik kaki pon biasa2 ja...

Kalau ada otai2 breeder yg ada ilmu pengetahuan
pasal baka Aseel nie tolong la info kita sama...

2 ulasan:

  1. Cuba cr info ttg aseel dr fb andik kumar dan rinting-emas.blogspotcom...aseel ada 2 jenis....rasaya bukan.aseel ori ni mungkin dah cros kot

    BalasPadam